Dojo

Leraren

Lex van Teeffelen (5e dan)

Hij is in 1984 gestart met aikido. Zijn belangrijkste leraren zijn Peter Bacas Sensei, Maitre Jean Dedobbelaere en Fujita Sensei. Hij is samen met Peter Bacas de oprichter van de CASA in Amsterdam en was tot 2001 voorzitter van deze dojo. In 2003 heeft hij het initiatief genomen voor het opzetten van de Yawara dojo. Naast dojo-cho is hij bij de CABN voorzitter kascommissie en vertegenwoordigt hij de CABN in Aikido Nederland. In het dagelijks leven is hij lector Financiële en Economische Advisering aan de Hogeschool Utrecht (LinkedIn profiel).


Rob Conradi (5e dan)

Hij is in 1987 gestart met aikido. Ook zijn belangrijkste leraren zijn Peter Bacas, Maitre Jean Dedobbelaere en Fujita Sensei. Binnen de CABN zit hij als docent in de opleidingscommissie voor het behalen van het diploma Martial Arts. Hij werkt als docent Aikido en Management vaardigheden aan de opleiding SM&O aan de HvA en als sportdocent in de Dr Henri vd Hoeven kliniek. Meer…


Evelien de Leeuw (4e dan)


Marcel Roet (3e dan)

Aikidoka sinds 1998, docent sinds 2008. Geeft samen met Evelien de Leeuw de aikidoles bij dojo ’t Loo in Heiloo. Marcel verzorgt tevens de aikido-trainingen met de houten wapens zwaard (boken), stok (jo) en mes (tanto). In het dagelijks leven clusterhoofd bij het ingenieursbureau van het waterschap Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.