Leraren

Lex van Teeffelen (6e dan)

Hij is in 1984 gestart met aikido. Zijn belangrijkste leraren zijn Peter Bacas Sensei, Maitre Jean Dedobbelaere en Fujita Sensei. Hij is samen met Peter Bacas de oprichter van de CASA in Amsterdam en was tot 2001 voorzitter van deze dojo. In 2003 heeft hij het initiatief genomen voor het opzetten van de Yawara dojo. Naast dojo-cho was hij bij de CABN voorzitter kascommissie en vertegenwoordigde hij de CABN in Aikido Nederland. In onze nieuwe bond Aikikai Aikido Doushi zit hij in de examencommissie. In het dagelijks leven is hij lector Financiële en Economische Advisering aan de Hogeschool Utrecht.

Rob Conradi (6e dan)

Hij is in 1987 gestart met aikido. Ook zijn belangrijkste leraren zijn Peter Bacas, Maitre Jean Dedobbelaere en Fujita Sensei. Binnen de CABN was hij docent in de opleidingscommissie voor het behalen van het diploma Martial Arts. In de nieuwe bond Aikikai Aikido Doushi zit hij in de examen- en opleidingscommisie. Hij werkt als docent Aikido en Management vaardigheden aan de opleiding SM&O aan de HvA en als sportdocent in de Dr Henri vd Hoeven kliniek.

Evelien de Leeuw (4e dan)

Informatie volgt…

Marcel Roet (4e dan)

Aikidoka sinds 1998, docent sinds 2008. Hij verzorgt 1 x per week de aikidoles bij dojo ’t Loo in Heiloo. Marcel verwerkt in zijn trainingen regelmatig het gebruik van de houten wapens zwaard (boken), stok (jo) en mes (tanto) om tot een beter begrip van de aikido-principes te komen. Naast leraar is hij ook secretaris van de overkoepelende aikido-bond Aikikai Aikido Doushi.