Gastles van Micah Hrehovcsik

op donderdag hebben we in Heiloo genoten van een gastles van Micah Hrehovcsik uit Den Haag. Micah was 12 jaar geleden mede-oprichter van de aikidogroep in Heiloo. Na afloop was er een gezellige borrel om oude herinneringen op te halen. Een geslaagde avond!
IMG_0814.jpeg

Geplaatst in Aikido Nieuws

Eerste training Aikikai Aikido Doushi

De eerste training Aikikai Aikido Doushi is dit weekend goed bezocht. Het was het eerste treffen van de leden van de de nieuwe bond op de mat.

Dit smaakt naar meer!

Geplaatst in Aikido Nieuws

Sinterklaasfeest bij Yawara

Bij aikido houden we van tradities, dus ook het Sinterklaasfeest ging bij Yawara niet ongemerkt voorbij. Fabienne had de dobbelstenen meegenomen en daar hebben we het aikido-dobbelspel mee gespeeld. En daar kwamen verassende combinaties uit die we met veel plezier hebben beoefend. Na afloop van de training hebben we de avond afgesloten met de Sinterklaasborrel.

Sinterklaas2018_IMG_0135-10Sinterklaas2018_thumb_4ff5-12

Geplaatst in Aikido Nieuws

Driedubbelslag voor aikidoka’s Yawara

Afgelopen week vond in Castricum de aikido-zomerschool plaats. Uit heel Nederland kwamen aikdoka’s bijeen om intensief met elkaar te trainen. Als gastdocent was Sasaki Teiju Shihan (6e Dan) vanuit Japan afgereisd om ons op inspirerende wijze verder te helpen met het verbeteren van onze technieken. Aangevuld met Ernesto Ladavas Shihan (6e Dan), Armando Braat Sensei (6e Dan) en Charles Kientz Sensei (6e Dan) konden er lessen gevolgd worden van docenten van internationaal en nationaal topniveau.

Drie aikidoka’s van Yawara hebben tijdens de zomerschool met succes hun dan-examen voor Sasaki Shihan afgelegd. Henk Aartsma is geslaagd voor shodan (1e dan), Marcel Roet voor sandan (3e dan) en Evelien de Leeuw voor yondan (4e dan). Na afloop is samen met vrienden en familie feestelijk stilgestaan bij deze bijzondere prestatie.

Versie 2

Geplaatst in Aikido Nieuws