Activiteiten

Yawara is een actieve vereniging die veel extra activiteiten ontplooit. Onze leden zijn naast de reguliere lessen vaak te vinden bij:

  • landelijke trainingen van de Aikikai Aikido Doushi, onze aikidobond
  • stages van Aikido Nederland
  • stages in het buitenland
  • de jaarlijkse strandtraining

Daarnaast hebben wij regelmatig gastlessen van Japanse en Nederlandse sensei’s.

Ook buiten de dojo zijn we actief met de traditionele jaarlijkse picknick. Verder hebben we de Kagami Biraki, dat is de traditionele opening van het Japanse nieuwjaar waarbij samen met andere budo-sporten een gemixte training wordt georganiseerd. En natuurlijk zijn wij ook vaak te vinden in een of ander Sushi restaurant!

Workshops voor ontwikkeling en teamuitjes

Yawara verzorgt ook workshops voor het bedrijfsleven. Aikido is namelijk zeer geschikt om thema’s zoals leiderschap, communicatie, conflictbeheersing en persoonlijke ontwikkeling te behandelen. De workshops bestaat voor een klein deel uit theorie en voor het overgrote deel in praktijk. Met behulp van eenvoudige oefeningen worden deze normaliter abstracte thema’s fysiek geoefend. Dit leidt altijd tot verassende inzichten. Wij hebben al voor diverse bedrijven en instellingen succesvolle workshops georganiseerd zoals Young Capital, Ajax en Sweco.

De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en zowel voor mannen als vrouwen. Plezier staat daarbij voorop!

Indien u interesse heeft neem dan gerust contact met ons op. Met behulp van een intake gesprek inventariseren wij uw wensen en maken wij vrijblijvend een op maat gesneden programma.